Even Voorstellen

EVEN VOORSTELLEN
Rob Frikken Hypotheken en Financieel Advies, in het kort HeFA,  is een onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van financiële dienstverlening aan klanten.

Rob Frikken Hypotheken en Financieel Advies kan terugkijken op ruim 34 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, zowel op particulier als zakelijk gebied en houdt de kennis bij door het volgen van opleidingen  en de verplichte permanente educatie conform de eisen van het keurmerk Erkend Hypotheek Adviseur, waardoor de klanten verzekerd zijn van een professioneel advies. www.seh.nl

logo seh

Onze adviezen zijn duidelijk, deskundig, betrouwbaar en verantwoord.

Wij  onderwerpen ons aan de normen van de Wet Financieel Toezicht (WFT)

en zijn wij aangesloten bij Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). kifid

Tevens staat Rob Frikken als cliëntenremisier geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

afm

Wij bieden onze klanten via onze partners flexibele en aantrekkelijke producten op het gebied van hypotheken, beleggen, verzekeren en pensioenen.
Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het doen van de fiscale aangifte en de voorlopige teruggave van de belasting.
Ook in geval van echtscheiding kan ondersteuning geboden worden bij het oplossen van de financiële, fiscale en juridische vraagstukken

Als Erkend Hypotheek adviseur heb ik gemerkt dat een teveel aan informatie mensen afschrikt om verder te gaan. Toch kan een adviseur u deze informatie niet onthouden. Ook gaat het vaak veel verder dan alleen de hypotheek. Het is voor u belangrijk uw risico's te onderkennen, om op basis daarvan een beslissing te kunnen nemen. U bepaalt welke risico's u wel of niet wilt nemen. Daar zijn vaak verschillende oplossingen voor mogelijk en vaak ook nog goed betaalbaar.
Dus alleen op basis van volledige en duidelijke informatie kunt u een verantwoorde beslissing nemen en weet u of de financiële opzet bij uw persoonlijke situatie aansluit.

Nogal wat mensen durven geen vragen te stellen omdat ze dat "dom" vinden staan.
Welnu, er zijn geen domme vragen. Dus blijf net zolang zeggen dat u het niet begrepen heeft tot u het werkelijk begrijpt. Het gaat immers om uw geld.

Veel adviseurs gebruiken "dure" woorden om u te imponeren. Dit is absoluut niet nodig. Er zijn genoeg woorden in gewoon Nederlands om u uit te leggen hoe het werkelijk in elkaar steekt.

Laat u dus niet afschrikken!!!!

Wie is Rob Frikken?

Geschiedenis

Rob Frikken Hypotheken en Financieel Advies, in het kort HeFA,  is een onafhankelijke tussenpersoon op het gebied van financiële dienstverlening aan klanten.
Rob Frikken Hypotheken en Financieel Advies kan terugkijken op ruim 34 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, zowel op particulier als zakelijk gebied en houdt de kennis bij door het volgen van opleidingen  en de verplichte permanente educatie conform de eisen van het keurmerk Erkend Hypotheek Adviseur, waardoor de klanten verzekerd zijn van een professioneel advies. Door zijn ruime ervaring als adviseur op vele gebieden heeft hij een creatieve kijk ontwikkeld en heeft hij een brede visie op de toekomst. Hierdoor zijn de klanten van HeFA zoveel mogelijk, voorbereid op ontwikkelingen die de overheid nog in petto heeft. Denk aan pensioen en de renteaftrek.
Onze adviezen zijn duidelijk, deskundig, betrouwbaar en verantwoord.

De producten die wij onze klanten adviseren, zijn samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Bovendien zijn de tarieven altijd concurrerend. Wij zijn onafhankelijk waardoor wij altijd de meest voordelige optie voor onze klanten kunnen aanbieden.
De kennis en ervaring die hier al jaren aanwezig is worden dagelijks gebruikt voor onze klanten.
Door onze flexibele openingstijden kan de klant in een rustige omgeving met voldoende gratis parkeergelegenheid een keuze maken uit de geboden oplossingen. De onafhankelijkheid  speelt daarbij een grote rol.
Als erkend hypotheek adviseur beschik ik over de benodigde opleidingen en vergunningen zoals vastgelegd in de Wet Financieel Toezicht. (Zie AFM)


De dienstverlening bestaat uit het volledige financiële advies op vrijwel alle gebieden en op maat uitgebracht, met in het achterhoofd,

Denk aan morgen, maar leef vandaag

logo

Hoofdmenu