Disclaimer


Alle informatie of links zoals verstrekt en richtlijnen zoals aangeboden op deze website is (zijn) van algemene aard en wordt (worden) niet verstrekt met enige garantie voor de bruikbaarheid om te voorzien in de specifieke behoefte van een individueel persoon, een individuele onderneming of organisatie.

Rob Frikken Hypotheken en Financieel Advies aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot verlies of schade die zou kunnen voortkomen uit het gebruik van informatie op deze website.

De informatie op deze website vormt geen financieel advies, maar is van algemene aard. In geval van specifieke situaties of individuele gevallen kan het noodzakelijk zijn naast Rob Frikken Hypotheken en Financieel Advies om een derde deskundige in te schakelen, bijvoorbeeld: Advocaat, Notaris of Accountant/Fiscalist.

Rob Frikken Hypotheken en Financieel Advies zal trachten de website up to date te houden, echter kan het voorkomen, dat de informatie inmiddels achterhaald is. Derhalve kunnen aan de informatie van deze website geen rechten worden ontleend.

De aangeboden informatie op deze website betreft geen aanbod of advies, doch heeft slechts tot doel de bezoekers van de website van informatie te voorzien.

Informatie op deze website is ontleend aan andere bronnen. Ondanks dat mag worden verondersteld dat deze bronnen betrouwbaar en volledig zijn, kan toch niet voor de juistheid van deze informatie worden ingestaan. De informatie kan te allen tijde en zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

logo

 

Hoofdmenu